Wendy opende een jaar geleden haar eigen schoonheidssalon in Huissen: Perfect Skin & Beauty. Haar salon is gericht op huidverbetering en bij nieuwe klanten maakt ze altijd een eerste afspraak voor een intakegesprek. Een onderdeel van dit intakegesprek is een huidanalyse met de RS LightSkin. Ze gebruikt het huidanalyse apparaat sinds maart 2019 en is erg enthousiast!

“De RS LightSkin bevalt ontzettend goed! Ik wilde graag een huidanalyse apparaat om mijn klanten nog beter te kunnen helpen en zichtbaar te maken welke resultaten we samen kunnen behalen. Zo hoeven de klanten het niet alleen van mij aan te nemen, maar zien ze ook daadwerkelijk wat het met hun huid doet. Zoals ik al had verwacht, heeft de RS LightSkin een zichtbare positieve invloed op mijn omzet. Ik realiseer een veel hogere omzet met de RS LightSkin!”

Wendy werkt met Cosmedix en Klapp in haar salon en de RS LightSkin is zo door het team ingesteld dat de producten van deze merken aangeboden worden door de RS LightSkin in het huidadvies. Zo zegt Wendy: “Ik heb een lijst met mijn producten opgestuurd naar het team van RS LightSkin en zij hebben het apparaat bij mij geleverd met deze merken inclusief foto’s in het apparaat. Dat werkt top!”

Op de vraag of Wendy de RS LightSkin ook aan andere schoonheidssalons aanbeveelt, zegt ze: “Jazeker, dat heb ik ook al een aantal keer gedaan! Er zijn zelfs al verschillende schoonheidsspecialisten die ook met de RS LightSkin werken na mijn advies. Het is gewoon een super goed apparaat en die beveel ik dan ook graag aan! Ik merk ook dat er veel schoonheidsspecialisten op zoek zijn naar een huidanalyse apparaat. Er is nog een ander apparaat op de markt, alleen die is heel duur, bijna twee keer zoveel dan de RS LightSkin. Dat vinden de meeste schoonheidsspecialisten toch wel teveel geld, terwijl je met de RS LightSkin misschien wel meer kan.”

Ben je nieuwsgierig naar de RS LightSkin? Vraag dan vrijblijvend een productdemonstratie aan!