Rein Skin & Beauty is een gerenommeerde schoonheidssalon in hartje Arnhem, net aan de rand van het centrum. Een innovatieve schoonheidssalon die zich richt op huidverbetering. De eigenaresse Kim is dan ook altijd op zoek naar innovatieve manieren om haar klanten te helpen naar een mooie huid en zo kwam RS LightSkin afgelopen augustus 2019 op haar pad.

“Wat ik zo onwijs fijn vind aan de RS LightSkin is dat een heel mooi en kwalitatief goed apparaat is voor een mooie prijs en ook nog eens merkonafhankelijk! Er zijn veel huidanalyse apparaten op de markt, maar veel zijn duur of van een specifiek merk waardoor je gebonden bent aan hun producten. Aangezien wij meerdere merken voeren is het zo fijn dat we een huidanalyse apparaat hebben die alle merken kan uitlezen!”

Kim heeft verschillende huidanalyse apparaten met elkaar vergeleken en zo zegt ze: “Ik werd ontzettend vriendelijk geholpen door het team van RS LightSkin en kreeg goed advies. Daarnaast hebben ze alle producten van de verschillende merken voor me ingevoerd en kreeg ik goede ondersteuning en training. Alles is heel duidelijk en dat is heel erg prettig.”

Voor Kim en haar team is de RS LightSkin echt een extra hulpmiddel: “Klanten vinden het heel interessant wanneer ze het apparaat zien staan. Ze willen dan eigenlijk allemaal wel een keer een huidanalyse hebben gedaan. Zo hebben wij onze arrangementen dan nu ook ingericht dat er bij een introductie arrangement een huidscan bij zit. Het is een hele mooie aanvulling. Zo kunnen we nog beter bepalen welke behandelingen en producten bij iemand passen op dat moment.”