Schoonheidssalon Castricum is gelegen in Castricum en de trotste eigenaresse is Aniëlle Castricum, die met zo’n mooie naam en ligging natuurlijk niet anders kon dan haar schoonheidssalon ook naar het dorp te vernoemen. Aniëlle richt zich met haar salon op klanten met een hulpvraag zoals bijvoorbeeld acne of huidveroudering. Naast huidverbeterende behandelingen verzorgt ze ook ontspannende schoonheidsbehandelingen.

Aniëlle wist al een tijdje dat ze graag een huidanalyse apparaat wilde aanschaffen voor bij haar in de salon en had al een apparaat op het oog. Door de hoge prijs had ze er al een hoop berekeningen op los gelaten en heeft ze zelfs gekeken naar een lening totdat ze op de Beauty Trade Special de RS LightSkin tegen kwam. “Ik heb het apparaat op de beurs gezien nadat een collega mij erop tipte. Ik was al een tijdje bezig met de overweging om een huidanalyse apparaat aan te schaffen, maar twijfelde nog erg door de hoge prijs. Toen ik de RS LightSkin zag, was ik direct om! Een goede prijs, alle uitbreidingen die ik wil zitten erop en een mooi en bijzonder verhaal van de eigenaresse Joanne. Ik was om en diezelfde maand heb ik het apparaat nog aangeschaft!”

Dat de aanschaf van een huidanalyse apparaat een goed idee is geweest wist ze zelf al snel, maar ook haar klanten zijn enthousiast. “Mensen zien de RS LightSkin in mijn salon en vragen dan meteen wat het is. Ze zijn heel geïnteresseerd als ik vertel dat het een huidanalyse apparaat is. Ik heb mijn behandelingen dan ook zo aangepast dat mensen sowieso een huidanalyse krijgen. Zo kan ik nog veel meer laten zien. Laatst heb ik hem ook gebruikt om voor en na foto’s aan een klant te laten zien die een kuur deed. Zo kunnen we direct het resultaat meten! Dit heeft mijn productomzet dan ook zichtbaar verhoogd. Klanten zien op de foto’s dat hun huid echt wel meer nodig heeft dan puur en alleen de behandelingen en schaffen daardoor sneller producten aan.”

Aniëlle is razend enthousiast en vertelt er dan ook graag over in de Facebookgroepen waar ze in zit. “Ik vind het gewoon heel belangrijk dat RS LightSkin een plekje op dat podium krijgt. De grotere merken zijn zichzelf heel erg aan het promoten, maar voor veel salons is het gewoon veel te duur. En dan denk ik: ga eens kijken naar de RS LightSkin, een prachtig apparaat met een prijs die voor veel salons veel redelijker is om mee te gaan werken.”