Ivanka heeft al 19 jaar haar eigen praktijk voor huidverbetering en healthy-aging: Schoonheidssalon Ivanka | Natural Beauty Expert. Ze vindt het belangrijk om het resultaat van haar behandelingen en adviezen vast te leggen met goede voor- en nafoto’s. Vandaar dat ze voor de aanschaf van de RS Lightskin heeft gekozen, om de professionaliteit in de salon naar een hoger niveau te brengen.

“Ik vind het niet voldoende om een klein stukje op de huid te meten, ik wil juist heel graag een totaalplaatje maken. Dat dit tegenwoordig allemaal mogelijk is met software, vind ik helemaal fantastisch. Bij de RS Lightskin vind ik het fijn dat hij betaalbaar is, waardoor je de kosten er snel uit hebt. Daarnaast vind ik het ook heel fijn dat de producten er voor je in worden gezet. Dit hoef je zelf niet meer doen, je kunt meteen kiezen welke producten er geadviseerd worden. Dat vind ik veel waard.”

Klanten worden maar wat nieuwsgierig als ze Ivanka’s salon binnenstappen: “Sommige klanten zeggen: wow, wat is dat voor apparaat? Het wekt nieuwsgierigheid op en dat vind ik wel leuk. Dan geef ik aan dat ik eerst een goede foto wil maken, om daarna de huid te kunnen verbeteren. De meeste klanten willen dat wel eens uitproberen!”

Ivanka is blij dat ze nu goed de voor en na foto’s van haar behandelingen kan vergelijken. Ze zou de RS Lightskin zeker aanraden aan andere schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding: “En daarbij dat het gewoon heel professioneel is om een huidanalyse apparaat te hebben. Je kan veel zien aan de buitenkant met je blote oog, maar zo’n apparaat kijkt toch een stuk dieper. Het maakt het vooral voor de klant helder wat er aan de hand is.”