Mieke heeft inmiddels al twaalf jaar haar salon Miloki aan huis in Egmond-Binnen. Ze richt zich voornamelijk op facelifting, wat net een fractie meer is dan bindweefselmassages. Klanten kunnen ook komen voor ontspanning, maar Mieke richt zich voornamelijk op huidverbetering.

Sinds mei 2020 heeft ze de RS Lightskin in huis. “Ja, dat was in de lockdown, maar aan de andere kant heb je zo’n investering toch niet in één maand terugverdiend.” Ze had er weleens over gelezen bij andere schoonheidsspecialisten en de prijs sprak haar zeker aan. “Het is niet zo verschrikkelijk duur, dat is ook erg fijn!”

Mieke is erg blij dat ze de RS Lightskin heeft aangeschaft. “Het is een mooi apparaat, de foto’s zijn snel klaar en het is ook heel overzichtelijk. Daarnaast neemt het apparaat ook niet te veel ruimte in beslag.”

Haar klanten zelf zijn ook enthousiast. “Ze schrikken er soms van hoe hun huid eruitziet. Ik had heb hem ook gebruikt bij een klant waarbij ik daarna met peelings aan de slag ging. We zagen naderhand heel goed hoe goed de huid verbeterd was. Voor de huidverbeteringen is het nog wel spannend. Ik zit nu in de fase dat mensen de tweede scan krijgen. Dan zien we of de behandeling ook echt resultaat hebben gehad!”

Ook is het contact met RS Lightskin erg fijn. Mede hierdoor zou ze het apparaat zeker aanraden, sterker nog dat doet Mieke al! “Het is echt een mooie toevoeging voor een schappelijke prijs!”