Yasmin werkt in de schoonheidssalon Be New en kwam op de beauty beurs in aanraking met de RS Lightskin. “We waren er niet actief naar op zoek, maar het zat al wel een tijdje in onze gedachten om een huidanalyse apparaat aan te schaffen.”

 Bij Be New bieden ze het complete plaatje aan. “We zetten nagels en wimpers, geven gezichtsbehandelingen op het gebied van huidverbetering, maar waxen ook het gehele lichaam.”

“Ik kende nog geen salon die werkte met de RS Lightskin. Nadat we langs waren geweest in de showroom in Utrecht zijn we tot de aankoop overgegaan. Doordat onze salon een straat verderop in Maarssen is, voelde het ook dichtbij. Dit was zeker een groot voordeel!” 

De klanten vinden het leuk om te zien hoe hun huid eruitziet. “Ze maken er foto’s van om deze vervolgens te delen. Een aantal keer hebben we ook kunnen laten zien hoe de huid veranderd is. Dit duurt vaak even, omdat klanten de producten ook moeten gaan gebruiken en er thuis mee aan de slag moeten.”

Yasmin werkt nu ongeveer een jaar met RS Lightskin en dat bevalt erg goed. “We kunnen altijd bellen als er wat is en het is een goede toevoeging aan onze intakegesprekken. Door de scores kunnen we kijken wat wij onze klanten adviseren. De RS Lightskin maakt het mogelijk om meer te zien dan je met het blote oog zou zien en klanten gaan nog beter hun best doen om een goede scores te halen.”