Over ons

Another hidden secret of Rawa Secrets

Rawa Secrets is een jong bedrijf dat haar eigen huidverzorgingslijn op de markt heeft gebracht. Haar missie is om producten van zeer hoogwaardige kwaliteit op het gebied van huidverzorging en parfums bereikbaar én betaalbaar te maken voor het grote publiek. Rawa Secrets kan haar producten betaalbaar aanbieden omdat zij geen gebruik maakt van grootschalige marketingcampagnes en geen retail- en distributiekosten heeft. Topkwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Sinds eind 2018 is daar het exclusieve distributeurschap van het huidanalyse apparaat de RS Lightskin bijgekomen. In 2018 is Joanne Vogelenzang – oprichtster van Rawa Secrets – in contact gekomen met Valerie Appelmans – de distributeur van Lightskin in België. De Lightskin sluit naadloos aan de filosofie van Rawa Secrets: Topkwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Eind 2018 is Rawa Secrets gestart met de distributie, verkoop en training van de RS Lightskin in Nederland. Ons doel is om het bedrijfssucces van professionals zoals jij – ongeacht met welk cosmeticamerk je werkt – te vergroten. Inzet van de RS Lightskin in je salon zorgt voor meer omzet, grotere klantloyaliteit en klanttevredenheid.

De RS Lightskin

Voordelig in aanschaf | Huidanalyse in slechts 20 seconden | Prachtige uitbreiding in huidanalyse | Ondersteunt alle cosmetica producten